DE NIEUWE GENERATIE ELEKTRONISCHE KRANEN HANSAELECTRA

Door Hansa
8 september 2023
Hansa

De nieuwe HANSAELECTRA combineert een slank en modern ontwerp met geavanceerde technologie. Perfect voor wanneer u uw klanten precies maatwerk oplossingen wilt bieden. Ontdek de toekomst van kraantechnologie met de nieuwe generatie HANSAELECTRA elektronische kranen. 

HANSAELECTRA electronische kranen RVS mat zwart

Innovatie, elegantie en functionaliteit

Deze revolutionaire kranen combineren innovatie, elegantie en functionaliteit om elke wastafelervaring naar een hoger niveau te tillen.

Net zoals bij de vorige generatie is de HANSAELECTRA via de HANSA-app volledig instelbaar naar wens, alleen is er nu een nieuw ontworpen sensor die nog energiezuiniger is en die een verbeterd detectiegebied heeft. Ook de temperatuurtracering werd geperfectioneerd. Zo kan bijvoorbeeld de watertoevoer uitgeschakeld worden wanneer het water de vooraf ingestelde temperatuur overschrijdt.

Geavanceerde energieopties

De kern van deze nieuwe generatie ligt in hun geavanceerde energieopties. Er zijn drie verschillende mogelijkheden: met batterij, via netvoeding, of zelfvoorzienend. Dit laatste is een technologisch hoogstandje omdat er gebruik wordt gemaakt van de waterstroom om energie de creëren. Hierdoor wordt energie bespaard en is het nog milieuvriendelijker. Wanneer men kiest voor de batterij-versie gaat de batterij dankzij de nieuwe energiezuinige sensor maar liefst twee keer zo lang mee. Daar komt bij dat u nog op elk moment kan omschakelen naar een andere voedingsoptie. 

De kranen zijn beschikbaar in koudwaterversie, een variant met voorgemengd water en een model met een instelbare temperatuur (via de zijhendel) voor volledige controle over het watercomfort.

Zuivere waterstroom

Hygiëne en gemak zijn prioriteiten bij HANSA. Daarom zijn de kranen voorzien van een kantelbare perlator (10° in elke richting) zodat de kraan zeker gebruiksgemak geeft bij de vorm van elke wastafel.

Het zelfreinigend magneetventiel minimaliseert kalkaanslag en verlengt aanzienlijk de levensduur van de kraan. Daarnaast zijn de kranen ontworpen met metaalvrije wegen om de kans op verontreiniging van het water te elimineren en een zuiverdere waterstroom te garanderen.

Stijlvolle afwerking

Bovendien biedt de HANSAELECTRA de keuze tussen composiet en messing om zeker te voldoen aan alle eisen met betrekking tot het behoud van de waterkwaliteit.

Voor een stijlvolle afwerking is er een keuze tussen twee prachtige kleuren: glanzend chroom voor tijdloze glans, of matzwart voor een eigentijdse, luxueuze uitstraling.

En, last but not least, u betaalt nooit voor opties die u niet nodig heeft. HANSA biedt maar liefst 41 varianten aan en zodat u steeds een elektronische kraan heeft die volledig afgesteld is op de wensen van de klanten aan de juiste prijs.

Ontdek het HANSAELECTRA assortiment