GEBERIT FLOWFIT GEÏNSTALLEERD IN ÉÉN VLOEIENDE BEWEGING

Door Geberit
14 juni 2022
Geberit

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoersysteem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het toilet van de toekomst is het Geberit ONE wandcloset, deze wc combineert design en functionaliteit op baanbrekende wijze. Dit komt door de slimme combinatie van sanitair-technische knowhow achter de wand met vakkundig design voor de wand. Daarnaast is dit closet super eenvoudig te installeren dankzij de Easy Fast Fix bevestiging.


 

TU Roadtrip

Benieuwd naar de laatste trends en noviteiten van Geberit? Thomas vertelt u graag meer in de onderstaande video!

De 5 voordelen van Geberit FlowFit

1. Nooit meer een onhandige werkhouding

Het werk voor een installateur is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij de draaibare fitting kan de installateur de perspositie bepalen. De fittingen worden nu aan de zijkant verperst. In plaats van om de hele fitting hoeft de persbek alleen nog om de persindicator te worden gepositioneerd. Hierdoor is het mogelijk om ook in hoeken of krappe plekken makkelijk en veilig te werken. 

2. Nooit meer gereedschap wisselen

Het persgereedschap en de persindicatoren zijn perfect op elkaar afgestemd. Om leidingdiameter van d16 tot d75 te kunnen verpersen, heeft een installateur nu nog maar twee persbekken nodig. Daardoor is het niet meer nodig om telkens van gereedschap te wisselen en wordt het werk een stuk eenvoudiger en sneller. Doordat de persbekken en de persindicatoren dezelfde kleurcodes hebben – blauw voor diameters van d16 tot d40 en oranje voor diameters van d50 tot d75 – is de juiste combinatie direct duidelijk.

3. Nooit meer onzekerheden

Met Geberit FlowFit is het duidelijk dat het installatieproces veilig is. Dit wordt gegarandeerd door speciale uitvoeringskenmerken in de fitting, die de gebruiker duidelijke informatie geven. De fitting heeft meerdere grote inspectievensters die informatie geven over de insteekdiepte. De persindicator geeft aan waar de persbek moeten worden aangebracht en de kleur geeft aan welke persbek moet worden gebruikt. Na een succesvol persproces komt de persindicator los, zodat duidelijk te zien is of alle verbindingen goed verperst zijn.

4. Nooit meer hygiënezorgen

Door de optimale vormgeving van de fitting worden drukverliezen tot een minimum beperkt. Minder weerstand resulteert in kleinere diameters en daarmee kortere wachttijden. Door het kleinere interne volume van de leiding wordt minder water vervoerd, waardoor het gemakkelijker wordt om drinkwaterhygiëne te garanderen.

5. Alle Geberit closets voorzien van slimme Easy Fast Fix bevestiging

De montage van een closet met volledig verdekte bevestiging was altijd een vervelende klus. Met de gepatenteerde Easy Fast Fix (EFF) bevestigingstechnologie vereenvoudigd Geberit de installatie van een closet met verdekte bevestiging revolutionair. De EFF bevestiging is gebaseerd op een kunststof element dat op de draadstangen wordt geschroefd. Nadat het keramiek is geplaatst wordt de inbussleutel in de bevestigingsgaten van de toiletzitting gestoken en vervolgens het keramiek stevig aan de muur bevestigd. Het closet is vervolgens eenvoudig af te stellen. Alle Geberit closets zijn voorzien van de EFF bevestiging. Bij het Geberit ONE wandcloset gaat dit zelfs nog een stap verder. Door het unieke binnenwerk kan het ONE closet geheel naar wens op hoogte gemonteerd worden, zowel bij de eerste installatie als jaren later. De zitting wordt er daarna simpelweg opgeklikt. Het Geberit ONE wandcloset is sinds april dit jaar ook verkrijgbaar in matwit.


 

Ontdek Geberit FlowFit

Het laatste in sanitair