NIEUW! FINDER SERIE 9D VERDEELBLOKKEN: PRAKTISCH EN UNIVERSEEL TOEPASBAAR

Door Finder
7 september 2023
Finder

De nieuwe Serie 9D verdeelblokken worden toegepast voor stroomverdeling in elektrische installaties. Verkrijgbaar van 80 A tot en met 400 A continustroom. Tot 12 aansluitingen al naar gelang het type.

Geschikt voor meerdere toepassingen

De verdeelblokken zijn universeel inzetbaar in schakel- en verdeelinrichtingen en overige elektrische behuizingen en geschikt voor meerdere toepassingen. Enkelpolige aansluiting voor de verdeling van stroom op meerdere uitgangen. Meerpolige aansluiting, door simpelweg meerdere verdeelblokken toe te passen. Groepering van meerdere ingangen naar één uitgang, bijvoorbeeld bij fotovoltaïsche toepassingen.

De blokken zijn verkrijgbaar voor een maximale continustroom van 80, 125, 160, 250 of 400 A voor 1000 VAC/1500 VDC en uitgevoerd met 7, 8 of 12 aansluitingen afhankelijk van het type.

Rail- en schroefmontage

De Serie 9D is ontworpen voor 35 mm railmontage (EN 60715) en voor schroefmontage met de aangegoten montageflenzen. De aansluitspecificaties en keurmerken staan op het afdekkapje van de aansluitklemmen aangegeven. Het afdekkapje kan in twee richtingen worden gemonteerd voor het makkelijk aflezen van de gegevens. Voorbedrukte codeerplaatjes worden standaard in de verpakking meegeleverd.

Ontdek de Finder 9D serie