ETHERMA INFRAROODPANELEN VOOR HET VERWARMEN VAN BEDRIJFSHALLEN

Door ETHERMA
4 september 2023
author-image

De ETHERMA EEZ zijn infraroodpanelen met een hoge oppervlaktetemperatuur. Hierdoor kunnen ze perfect worden toegepast in hoge ruimtes, zoals bedrijfshallen en sporthallen. Middels de panelen kunnen gericht zones worden verwarmd.

Efficiënte en flexibele verwarming met infraroodpanelen

De infraroodpanelen zijn in goed geïsoleerde gebouwen zeer geschikt als hoofdverwarming. Daarnaast is de ETHERMA EEZ uitstekend inzetbaar als lokale werkplekverwarming. Door de snelle opwarmtijd en gericht te verwarmen op het moment dat het nodig is, kan veel energie bespaard worden! Door gebruik te maken van stralingswarmte wordt niet de lucht in de hele hal verwarmd, maar alleen daar waar en wanneer nodig. De inzet van slimme regeltechniek en bewegingsmelders geeft een nog grotere energiebesparing. Het maakt infraroodpanelen een zeer efficiënte manier van verwarmen.

Subsidieregeling voor verwarming met infraroodpanelen (EAI)

Er is een subsidieregeling (EAI) beschikbaar voor het plaatselijk verwarmen van vaste werkplekken met infraroodpanelen in hoge ruimtes ETHERMA geeft graag advies voor de juiste toepassing in elke situatie.