BUSCH JAEGER LEVERT MEER GEMAK MET BUSCH-FREE@HOME® FLEX

Door Busch-Jaeger
31 juli 2023
Busch-Jaeger

Ruimtes eenvoudig Smart-ready en toekomstproof maken? En in minder tijd en met minder voorraden meer realiseren? Busch-Jaeger levert het slimme smart room systeem.

Unieke systeem

Smart Homes winnen in Nederland nog steeds terrein, met gemak, comfort en kostenbesparing als belangrijkste koopmotieven*. De nieuwe smart room-serie van Busch-Jaeger speelt hier perfect op in. Bij dit unieke systeem bepaalt namelijk niet de sokkel, maar de afdekking de functionaliteit. Zo transformeer je een simpele lichtschakelaar in een handomdraai tot een slimme bewegingsmelder. En dat zonder de muren te beschadigen of kabels te leggen.

Hemmink H verdeler

Snellere installatie en eenvoudig onderhoud

Busch-free@home® flex is een eenvoudige vervanger van het bestaande traditionele elektrische systeem en biedt tal van extra mogelijkheden en voordelen. Zo heb je nog maar één modulair platform om zowel conventionele als toekomstige slimme sensoren met dezelfde inbouwsokkel te installeren. Dat betekent een aanzienlijke vermindering van het aantal sokkels tot slechts vijf upgradebare exemplaren, en daarmee dus meer flexibiliteit en minder noodzakelijke voorraden. Het uniforme assortiment zorgt bovendien voor vereenvoudiging van het onderhoud en snellere installatie met minder onderdelen naar keuze.

Van conventioneel via draadloos naar complete besturing

Groot voordeel is ook dat één enkele sensorwisseling de apparaten bestuurbaar maakt via bluetooth met een smartphone of tablet. En dat het systeem door toevoeging van het System Access Point te upgraden is naar een volledig Busch-free@home®-huisbesturingssysteem. Hierbij zijn de instellingen van de verschillende componenten stuk voor stuk via de Busch-free@home® APP next in te stellen en in realtime te bedienen.

Perfecte basis voor een (nog) slimmere woning

Met dat alles vormen de sokkels de perfecte basis voor een (nog) slimmere woning en alle bijbehorende apparaten, zelfs in de toekomst. Upselling wordt zo makkelijk gemaakt, terwijl consumenten door de toekomstvastheid weinig risico lopen en hun woning eenvoudig mee kunnen laten groeien met veranderende budgetten, wensen en levensfasen.

Direct bestellen