Burgerhout Hybalans+: eenvoudig plug-and-play systeem

Door Burgerhout
5 januari 2022
author-image

Hybalans+ van Burgerhout is een luchtdistributiesysteem voor alle ventilatievraagstukken. Het is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatiecomfort.

Hybalans+ ventilatiesystemen: energiezuinig & topcomfort

Hybalans+ is een flexibel modulair systeem dat in elk project toepasbaar is. Geschikt voor zowel individuele als collectieve en gebalanceerde systemen. Met een overzichtelijk aantal onderdelen zijn eenvoudig de meest uiteenlopende luchtdistributiesystemen te ontwerpen. Bij gebouwwijzigingen zijn veranderingen in het ontwerp snel door te voeren, uiteraard met behoud van kwaliteit. De eenvoud van het systeem waarborgt een perfect afgestelde luchtdistributie en een gezond binnenklimaat. Hybalans+ heeft een aerodynamisch ontwerp met een lage luchtweerstand. Hierdoor heb je een minimaal ventilatorvermogen nodig.

Tijdwinst bij montage & minimale onderhoudskosten

Dankzij de klikverbindingen tussen de luchtverdeelkasten, de flexibele kanalen en de ventielen kun je het Hybalans+ systeem snel monteren. Zelfs zonder gereedschap of lijm. Naregelen van de ventielen is niet nodig: het monteren van een restrictiering volstaat. De juiste restrictiering volgt automatisch uit de Hybalans+ calculator.

Ontdek Burgerhout Hybalans+