The Water Studio Amsterdam

Op loopafstand van Amsterdam Sloterdijk is The Water Studio Amsterdam gevestigd. In dit Experience Center van Hansgrohe ontdek jij als professional de nieuwste producten, informatie en technologieën van de merken hansgrohe en AXOR design. Je vindt er ook werkende kranen en douches, zodat je zelf het verschil tussen producten kunt ervaren.

In de testruimte wordt getoond waarom je de keuze van je douche altijd moet afstemmen op bijvoorbeeld de waterleidingen en waterdruk die je in je huis hebt. Niet alleen op wat je mooi vindt.

Voor installateurs en sanitairverkopers kan Hansgrohe complete trainingen organiseren met thema’s die afgestemd zijn op hun specifieke vragen, bijvoorbeeld rondom waterbesparing, waterdruk, of inbouwinstallatie.

Consumenten die inspiratie zoeken voor hun nieuwe of nog te bouwen badkamer, kunnen in The Water Studio naar hartenlust producten vergelijken: overal kun je de kranen en douches bewonderen en aanraken. Zo voelen ze zelf hoe sterk verschillende douchestralen zijn, hoe bepaalde kleuren er in het echt uitzien hoe soepel een kraangreep beweegt of hoe je met één druk op de knop je douche kunt bedienen. 

The Water Studio Amsterdam is te vinden op de Naritaweg 126 in Amsterdam. Voor meer informatie kun je kijken op waterstudio-amsterdam.nl of contact opnemen met waterstudio@hansgrohe.nl. Langskomen op werkdagen tussen 8 en 17 uur kan natuurlijk ook!