Veiligheid bij hansgrohe

Bij hansgrohe vinden wij veiligheid, hygiëne en gebruiksgemak heel belangrijk. Dit laten wij zien met certificaten van de keuringsinstituten KIWA, TÜV of DVGW.

De CoolContact technologie maakt thermostaten veiliger dan ooit: vooral voor gezinnen met kleine kinderen. Het koude water dat vanuit de leiding naar de thermostaat stroomt wordt in de behuizing omgeleid. Zo blijft de behuizing aan de buitenkant steeds aangenaam koel en kan iedereen de thermostaat altijd veilig aanraken. 

Met de SafetyStop bij de greep van de thermostaat wordt voorkomen dat je per ongeluk te heet doucht. De hansgrohe EcoStat E thermostaat voor douche en bad heeft bijvoorbeeld zo’n functie. Zo kan het hele gezin zorgeloos douchen.

Gebruiksvriendelijkheid bij hansgrohe

QuickClean
Kalkhoudend water, vuil, schoonmaakmiddelen: badkamers moeten het een en ander doorstaan. Vele douchekoppen en mengkranen van hansgrohe zijn uitgerust met de QuickClean-technologie, dat wil zeggen: je wrijft kalk en andere restanten er in een handomdraai af. Daarmee blijven hansgrohe producten langdurig functioneel en mooi.

ComfortZone
De hansgrohe ComfortZone wil zeggen: verschillende kraanhoogtes en uitlooplengtes, passend bij jouw individuele toepassing. De millimeteraanduiding in de naam van de mengkranen geeft aan hoeveel ruimte er tussen kraanuitloop en wastafel is. Zo herken je in één oogopslag welke mengkraanhoogte het beste bij de wensen van jouw klant – en bij de wastafel – past.

XXL Performance

hansgrohe biedt hand- en hoofddouches met XXL Performance aan, dat wil zeggen: de straalplaten van de regendouches hebben een diameter tussen 100 en 600 mm. Wie denkt dat XXL-genot en een laag waterverbruik niet samengaan, laat hansgrohe graag het tegendeel zien. Met de EcoSmart-varianten wordt er nog maar 9 liter water per minuut verbruikt en profiteert men toch van een douchegevoel van de hoogste klasse. 

Select

Eén druk op de hansgrohe Select-knop is genoeg om van straalsoort te veranderen, een andere douche te bedienen of de waterstroom aan of uit te zetten. Dit doordachte bedieningsconcept zorgt voor nog meer plezier aan de wastafel en in bad en douche. De Select technologie is geschikt voor alle leeftijdsgroepen – en ideaal voor mensen met een lichamelijke beperking.

     

 

STRAALSOORTEN

PowderRain

De PowderRain douchestraal omhult je hele lichaam met duizenden microfijne waterparels. De straalopeningen zijn zes keer kleiner dan die van gewone douches zodat het water fijner aanvoelt, tot 20% stiller is en minder spat. Ontspanning gegarandeerd!

RainAir

Een ontspannen regendouche die binnenin de douche met lucht wordt verrijkt. Het water voelt hierbij bijzonder zacht en volumineus aan, parelt over het lichaam en omhult je met een heerlijk comfortgevoel. De RainAir is een streling voor lichaam en geest, lijkt op een zomerse regenbui en is een maatproduct voor levensgenieters.

Whirl

De wervelende massagestraal die de inspanningen van de dag wegdoucht. Hij laat vooral de nek- en schouderpartij ontspannen. Net als de vingers van een masseur loopt ook de cirkelende helixstraal draaiend over de huid. De ideale keuze om stress af te bouwen of om jezelf na het sporten wat wellness te gunnen.

RainStream

De hansgrohe hoofddouchestraal RainStream is onze klaterende watervalstraal. Het water komt uit verschillende openingen, zodat de straal van boven tot op de grond schouderbreed blijft en iedereen hier heerlijk onder kan douchen.

Dit zijn pas enkele van de vele straalsoorten van Hansgrohe. In The Water Studio Amsterdam ervaar je ze allemaal en kan jouw klant precies de straal uitzoeken die hij of zij het prettigst vindt.