Service

Wist je dat Hansgrohe meer dan 15000 actieve patenten heeft? Of het nu gaat om water besparen gebruiksgemak, of nog makkelijker installeren: Hansgrohe biedt jou altijd de mooiste producten met de beste technieken.

Op hansgrohe kun je bouwen!

Jij staat altijd klaar voor jouw klanten en wilt daarom altijd kunnen vertrouwen op je materiaal en op je leveranciers. Met verschillende services wil Hansgrohe jou het werk zo aangenaam mogelijk maken. Zo zorgen we samen voor de mooiste badkamers!

hansgrohe kraan specificatie

Trainingen en ELearnings

Is jouw kennis over bepaalde installaties en/of technieken een beetje verwaterd? Dan kun je bij Hansgrohe deze kennis weer een beetje opfrissen! Stel je vragen in onze Water Studio of aan de telefoon, boek een training, of kom met al je collega’s langs, zodat we een training op maat kunnen verzorgen! En heb je minder tijd, dan kom je in onze ELearnings met quizzen en video’s meer te weten over de laatste technologische snufjes.  

Bespaarcalculator

Er is amper een project waarbij het niet ter sprake komt: water besparen en bewuster omgaan met water. Wat precies de verschillen zijn tussen water- en energiebesparende producten tegenover de reguliere, kun je nu niet alleen laten zien, maar ook berekenen met de waterbespaarcalculator aan: hiermee kun je berekenen hoe veel water en energie je kunt besparen met EcoSmart- en CoolStart-producten van Hansgrohe.

Brochures

Toch nog even wat informatie dubbelchecken of een doorstroomdiagram opzoeken? Onze brochures, prijslijsten en magazines zijn te downloaden via onze website, zodat jij altijd de laatste informatie op zak hebt.  

Contact

Van productkeuze tot ingewikkelde technische projecten:het service-team van Hansgrohe staat van maandag t/m vrijdag voor je klaar tussen 9 en 17 uur. Je kunt ze bereiken via [email protected], telefonisch via 020-6062400 of via het contactformulier op de website.