FinishPlus kleuren

De gekleurde kranen van FinishPlus geven stromend water een nieuwe demensie. Geef de badkamer van jouw klant een geheel eigen stijl met de gekleurde kranen, douches en accessoires van hansgrohe. Er zijn vijf verschillende kleuren: 

De kleur mat

De matte kleuren wit en mat zwart kunnen zowel stoer als sereen ogen. In combinatie met een wastafel in een donker oppervlak of met gekleurde accessoires in de ruimte komen deze kleuren helemaal tot hun recht. De kranen en douches in matte kleuren zijn minimalistisch maar elegant en maken een moderne badkamer helemaal af.

Modern met glans

De hoogwaardige metallic kluren Polished Gold, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze brengen elegantie en moderniteit samen. De blikvangers in de badkamer zorgen zowel in een badkamer met donkere tinten als in een lichte badkamer voor mooie contrasten.

Kleuren uit voorraad leverbaar

Veel kleurproducten van hansgrohe zijn uit voorraad leverbaar. Het complete assortiment aan gekleurde kranen(doorklikken naar productpagina gekleurde kranen) en gekleurde douches(doorklikken naar productpagina gekleurde douches) geven je de perfecte indruk voor een persoonlijke badkamer.

Techniek kleurafwerking

Door verschillende technieken in het productieproces blijft de kleur hetzelfde. Zo worden de metallic kleurafwerkingen aangebracht in een proces van Physical Vapor Disposition (PVD). Hierbij worden kleurmodulen onder een vacuüm in het kraanoppervlak afgezet. Dit zorgt voor een harde en krasvaste kleurlaag op je kraan of douche.

Accessoireslijnen

Naast gekleurde douches en kranen hebben we ook twee nieuwe accessoireslijnen. De AddStoris en WallStoris zodat uw klant de complete badkamer in één kleur kan accentueren.

Met deze stijlvolle elementen van hansgrohe wordt er een badkamer gecreëerd waar jouw klant zich thuis voelt, tot rust komt en de drukte achter zich kan laten. Van opvallende, gekleurde accenten en contrasten tot serene mat witte kranen.