GEBERIT MAPRESS: BEWEZEN VERBINDING, STABIEL VERPERST

Door Geberit
25 juli 2022
Geberit

De naam Mapress staat al 50 jaar voor een technologisch geavanceerd leidingsysteem met economisch superieure, vernuftige verbindingstechnologie. Daarmee heeft Geberit Mapress al hele generaties installateurs de weg gewezen van bewerkelijke verbindingstechnologieën naar eenvoudige en doeltreffende perstechniek. 


 

Het universele karakter overtuigt

Door het brede scala van robuuste materialen, het brede assortiment en de talrijke combinatiemogelijkheden overtuigt Geberit Mapress door zijn universele karakter en is het systeem niet meer weg te denken uit het dagelijkse werk in de installatiebranche.

Toonaangevend systeem

Mapress is leverbaar in rvs, CuniFe, C-staal en koper. Door de grote bandbreedte van de leidingdiameters, de fittingen van verschillende materialen en met verschillende afdichtringen, laten zich naast de gebouwtechniek ook vrijwel alle toepassingsgebieden zoals zonne-energie en industriële installaties afdekken. Voor de scheepsbouw wordt Geberit Mapress ook in het hier niet nader beschreven materiaal mapress CuniFe aangeboden.

Afdichtringen

Geberit Mapress heeft speciale O-ringen voor verschillende vloeibare en gasvormige media aan die vrijwel alle toepassingen in de gebouwtechniek en industrie afdekken.
 

Schone aansluiting

Geberit Mapress-systemen vinden overal goede aansluiting. Door een breed scala aan adapters kan Mapress probleemloos op andere Geberit aanvoersystemen worden aangesloten.