U kunt heel eenvoudig de startpagina van onze website of een andere pagina toevoegen aan uw favorieten/bladwijzers. Hoe u dat doet is afhankelijk van de browser die u gebruikt:

·       Internet Explorer
Als u op de pagina bent die u wilt toevoegen aan uw lijst met favorieten/bladwijzers, klikt u bovenin het scherm op de knop Favorieten en vervolgens op Aan Favorieten toevoegen. U kunt nu nog de naam van de pagina wijzigen en aangeven in welke map de pagina moet worden aangemaakt. Klik daarna op Toevoegen.

·       Mozilla Firefox
Als u op de pagina bent die u wilt toevoegen aan uw lijst met favorieten/bladwijzers, klikt u bovenin het scherm op de knop Bladwijzers en vervolgens op Bladwijzer voor deze pagina maken. U kunt nu nog de naam van de pagina wijzigen en aangeven in welke map de pagina moet worden aangemaakt. Klik daarna op Klaar.

·       Google Chrome
Als u op de pagina bent die u wilt toevoegen aan uw lijst met favorieten/bladwijzers, klikt u rechtsboven op het pictogram met de drie horizontale streepjes en vervolgens op Bladwijzers en Bladwijzer van deze pagina maken. U kunt nu nog de naam van de pagina wijzigen en aangeven in welke map de pagina moet worden aangemaakt. Klik daarna op Klaar.

Wanneer u een pagina (na inloggen) van onze vernieuwde website aan de lijst met favorieten/bladwijzers in uw browser heeft toegevoegd, en er is ingesteld om langdurig of onbeperkt ingelogd te blijven, dan kunt u direct - zonder inloggen - naar die pagina toe. In de handleiding Automatisch inloggen en veiligheid leest u hoe u dit kunt instellen.