VERSNELD DIGITALISEREN MET DE HARMONY HUB VAN SCHNEIDER ELECTRIC

11 januari 2023

De Harmony Hub is een draadloos communicatiesysteem speciaal ontworpen voor machinebouwers en industriële eindgebruikers met het oog op een snelle digitale transformatie en een efficiënt industrieel proces. 

De Harmony Hub verzamelt data van machines en productielijnen met behulp van draadloze componenten zoals schakelaars en sensoren. Met het Zigbee communicatieprotocol verbindt u eenvoudig tot 60 draadloze producten en bouwt u een verbonden en krachtige, digitale infrastructuur. Verzamel eenvoudig data van uw machines en krijg nieuwe inzichten in uw productieprocessen. Zeg vaarwel tegen bekabeling en geniet van verplaatsbare productielijnen met draadloze connectiviteit. Ontdek en ervaar hoe digitalisering snel en eenvoudig is met de producten van Harmony Hub.

Spaarvarken

Minder installatie kosten

Verminder installatiekosten tot 80%. Geen kabels dankzij draadloze connectiviteit.

 

Spaarvarken

Inbreng van flexibiliteit

Een eenvoudig, draadloos systeem voor meer flexibiliteit en mobiliteit van de gebruiker in industriële toepassingen.

Spaarvarken

Schaalbare implementatie

Eenvoudige koppeling tot 60 verschillende draadloze componenten.

 

Spaarvarken

Ecosysteem & Open

Generiek ZigBee profiel en op Ethernet gebaseerde connectiviteit naar zowel IT- als OT-architectuur.
 

 

 

Bestel Harmony Hub-producten

Creëer uw eigen ecosysteem met draadloze sensoren, drukknoppen, (eind)schakelaars en trekkoordschakelaars met de Harmony HUB. Speciaal ontworpen om zo eenvoudig mogelijk de mobiliteit van operators te maximaliseren en de flexibiliteit van uw installaties te vergroten.

Zelf uw eigen digitale strategie en/of roadmap uitwerken? Maar weet u nog niet waar u moet beginnen? Boek dan nu een demo met een van onze experts en ontdek de mogelijkheden van de Harmony Hub voor uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Eigenschappen Harmony HUB

 

 

 

 

Handige flyers en tools