Profiteer van ongeëvenaarde relaiskwaliteit, flexibiliteit en storingsvrije connectiviteit

Door OMRON
15 april 2024
OMRON

Vermijd onverwachte stilstand met de OMRON relais familie die op maat gemaakt zijn voor diverse omgevingen en toepassingen. De uitstekende verbinding zorgt voor een soepele integratie in de bestaande installatie.

OMRON Relais: Betrouwbaarheid voor machinepanelen

OMRON-relais zijn de juiste keuze voor een betrouwbaar paneel. Duurzaam, bestendig, robuust en van een superieure kwaliteit om onverwachte stops van de machines te voorkomen. OMRON heeft de relaisproductlijn vernieuwd met het smalle relais G2RV-ST en de MY-GS-R als het stermodel voor de relaisfamilie.

OMRON G2RV-ST: Compacte en betrouwbare PLC-Interface

De OMRON G2RV-ST is een voorgemonteerd 6 mm smal relais met industriële pin. Deze wordt vaak gebruikt als PLC-interface en is ideaal voor compacte panelen en apparatuur. Met een breedte van slechts 6 mm biedt de G2RV-ST alle nodige duurzaamheid en betrouwbaarheid van OMRON voor industriële toepassingen.

  • Veiligheidshendel om te voorkomen dat relais per ongeluk vallen.
  • Superheldere Brilliant LED. 
  • Kabelafmetingen tot 2,5 mm2. 
  • Geborgde schroeven en Push-In Plus bedradingstechnologie beschikbaar

OMRON MY-GS-R: Ster van 2- en 4-Polige LED-modellen

De OMRON MY-GS-R is de ster van de productfamilie met 2- en 4-polige modellen die beschikbaar zijn met LED, testknop en bescherming. De DC-uitvoering heeft dankzij het LED-ontwerp geen polariteit (met uitzondering van modellen met diode).

  • Handige identificatie van AC- en DC-typen: rode testknop + rode LED voor AC-spoel, blauwe testknop + groene LED voor DC-spoel.
  • 2,6 mm brede pennen voor verbeterde geleiding in MY-insteekklemmen
  • Geen polariteit vereist voor gelijkstroomspoelen met LED, leverbaar in zowel 2-polige als 4-polige uitvoering, waardoor bedrading en onderhoud eenvoudiger worden. 

Ontdek OMRON Relais