De BXV Plus van CAME: schuifhekmotor met geavanceerde elektronica

Door CAME
20 november 2023
CAME

BXV PLUS is de aandrijving voor schuifpoorten waar betrouwbaarheid en de nieuwste elektronica elkaar ontmoeten. Ontwikkeld om de installatie en configuratie te vereenvoudigen dankzij geavanceerde technologieën.

Het vermogen en de betrouwbaarheid van BXV, maar dan nog slimmer!

  • Slim elektronisch controlebord voor eenvoudige installatie en onderhoud
  • 24V DC-motor
  • 3 versies afhankelijk van de grootte van de schuifpoort (400 kg, 600 kg en 1000 kg)
  • Voor schuifhekken tot 20 meter lang
  • Compact en minimaal design

CAME versterkt zijn productassortiment voor residentiële en industriële toepassingen met de BXV Plus, dankzij de nieuwe elektronische printplaat wordt hij namelijk steeds slimmer en biedt hij nieuwe functies die niet alleen de installateur, maar ook de bewoners zelf ten goede komen.

Schuifhekmotor met BUS-systemen

Dankzij de ingangen voor de aansluiting van zowel traditionele accessoires als CXN BUS-accessoires kan je alle bedienings- en beveiligingsapparatuur op een nieuwe en snellere manier aansluiten.

Adaptive speed en torque technologie

De elektronische besturingskaart controleert voortdurend de:

  • Snelheid
  • Versnelling/vertraging
  • Stroomopname

Deze technologieën garanderen hogere veiligheid bij obstakels alsook een correcte detectie van wrijvingsproblemen (veroorzaakt door vuil of kleine steentjes op de rail) waardoor de motor zou kunnen blokkeren en een technische ingreep nodig zou zijn. Zo verliest de installateur geen kostbare tijd en is de klant altijd tevreden. Tot slot zorgt deze functie ervoor dat de motor perfect werkt in alle weersomstandigheden.

Automatische setup-functie

De automatische setup-functie voor een snellere installatie en biedt twee configuratiemodi:

  • Gebruik het grafisch display rechtstreeks op de besturingskaart, door de stapsgewijze instructies te volgen
  • Gebruik de smartphone dankzij de Wi-Fi-verbinding met CAME KEY

CAME Connect

Net als de andere modellen kan de BXV PLUS op afstand beheerd worden via het CAME Connect platform en via de CAME Key geconfigureerd worden. Het grote voordeel hiervan is, dat wanneer de eindklant een storing meldt, de installateur eerst al op het platform kan kijken wat de gemelde storing zou kunnen zijn. In vele gevallen kan de foutmelding van op afstand, via CAME Connect al opgelost worden, en hoef je als installateur niet eens ter plaatse te gaan. Dat is een uitstekende win-win voor zowel jou als de eindklant: geen tijdverlies en geen transportkost.

Ontdek CAME BXV Serie