Geavanceerd persluchtsysteem maximaliseert productiviteit

Door : Aalberts integrated piping systems
22 oktober 2023
: Aalberts integrated piping systems

Dankzij moderne technologieën zoals energie-efficiënte compressoren, luchtdrogers en filters kun je een constante toevoer van schone, droge lucht garanderen. En daarbij is een goed werkend leidingsysteem belangrijk om alle onderdelen met elkaar te verbinden. Dit betekent minder stilstandtijd, minder defecten en een hogere kwaliteit van de eindproducten.

Flexiblele persluchtinstallaties

En het beste is als persluchtinstallaties flexibel zijn en aanpasbaar aan de behoeften van het bedrijf. Of je nu een kleine werkplaats hebt of een grote industriële faciliteit runt, er is altijd een oplossing op maat voor jou. Van compacte compressoren tot uitgebreide persluchtsystemen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het best passende systeem

Aalberts integrated piping systems biedt vele systemen die geschikt zijn voor persluchtinstallaties: VSH XPress, VSH SudoPress en VSH PowerPress (voor dikwandig buis) zijn uitermate geschikt en VSH Super knelfittingen en VSH Tectite pushfittingen kunnen zeer flexibel worden ingezet. Afsluiters met geïntegreerde systeemaansluitingen sluiten naadloos aan op het door u gekozen leidingsysteem.

Aangepast op uw persluchtsysteem

De VSH MultiPress buis is op rol verkrijgbaar, waardoor VSH MultiPress zeer geschikt is voor het aanleggen van persluchtsystemen. De flexibele leidingen van dit kunststofleidingsysteem zorgen voor een optimale installatie tegen minimale kosten.

Het VSH Shurjoint groefsysteem kan worden gebruikt voor oliehoudende of olievrije persluchtsystemen in grote maten. Afhankelijk van de toepassing bieden we zowel afdichtingen in EPDM als in nitril. 

Afhankelijk van het oliegehalte worden verschillende typen o-ringen gebruikt. Voor perslucht die olie bevat op basis van minerale of plantaardige olie, gebruikt u de geschikte fittingen met HNBR of FPM o-ringen. EPDM o-ringen kunnen worden gebruikt voor synthetische olie of droge perslucht. Het watergehalte bepaalt de keuze voor stalen, RVS of koperen buis.

Ons uitgebreide assortiment en onze services bieden altijd de juiste oplossing!

Ontdek het assortiment van Aalberts integrated piping systems