Kom in contact met Technische Unie Industrie

Wilt u meer weten over ontwikkelingen in de industrie? Of heeft u een specifieke vraag voor ons industrieteam? Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden om méér te ontdekken en met ons in contact te treden. 

Volg ons op LinkedIn

Het laatste nieuws vanuit de industrie vindt u op LinkedIn. Technische Unie Industrie heeft inmiddels een paar duizend volgers die meer willen weten over ontwikkelingen in deze specifieke markt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief

Technische Unie Industrie deelt maandelijks het laatste (product)nieuws uit de industrie. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen! Vink bij interesse Industrie aan.

Beluister podcasts over actuele onderwerpen

Vanaf nu zijn we ook te beluisteren. De podcasts van Technische Unie nemen u mee in de wereld van de installatietechniek en industrie. We bespreken onderwerpen die spelen in de dagelijkse praktijk, geven voorbeelden en ook tips. Beluister de podcast Smart Industry in 6 stappen en andere afleveringen. 

Contact met een industriespecialist

Wilt u dat de Mogelijkmakers van Technische Unie Industrie ook voor u aan de slag gaan? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.