ONTDEK DE NIEUWE SNELHEIDSREGELVENTIELEN AS-FS VAN SMC

Door SMC
11 maart 2021
SMC

SMC introduceert een nieuw snelheidsregelventiel AS-FS met indicator waarmee het afstellen van uw persluchtcilinder nog nooit zo makkelijk is geweest. Daarnaast is de kans vele malen kleiner dat u verkeerde waardes instelt. 

Om het veilig en correct afstellen van cilinders te vereenvoudigen heeft SMC een  snelheidsregelventiel met indicator venster ontwikkelt. Het snelheidsregelventiel AS-FS beschikt over een indicator die optioneel vanuit 4 verschillende richtingen afleesbaar is, wat het voor u vele malen makkelijker maakt. De indicator zorgt voor de reproduceerbaarheid en waarborgt de kwaliteit van het proces. Na het instellen van deze indicator kunt u de stand vergrendelen middels de knop die op het ventiel zit.

Door een brede keuze uit slangdiameters, poortgroottes en schroefdraadtypes zijn er veel maatwerkopties beschikbaar. De kleurdifferentiatie voor meter-in/meter-out en inch/metrische maten zorgen voor een gemakkelijk identificatie. Daarnaast is er een grote vergrendelingsknop aanwezig om het ingestelde debiet te fixeren.

Technische kenmerken

Het AS-FS snelheidsventiel  is verkrijgbaar in:

  • poortmaten 1/8” t/m 1/2“
  • slangdiameters 3,2 t/m 16 mm
  •  ook verkrijgbaar in inch maten
  • de vergrendelknop is beschikbaar in diameters 9,4 tot en met 18,8 mm.
  • instelmogelijkheid bodygrootte 1 tussen 1-12 en bodygrootte 2 tussen 1-10