PANDUIT EDGE CLIPS MET KABELBINDERS

Door Panduit
11 maart 2021
Panduit

De nieuwe Panduit edge clips zijn ideaal voor het fixeren van bekabeling of leidingen aan paneel- of frameranden. Randbevestigingen verbeteren de flexibiliteit en het installatiegemak van kabels en leidingen voor uiteenlopende OEM- en solar-toepasingen. Ze worden vaak gebruikt in auto’s, vrachtwagens, zware machines, treinen en onder zonnepanelen.

In twee uitvoeringen leverbaar

Omdat de Panduit edge clips eenvoudig met de hand zonder boren of lijmen te bevestigen zijn, besparen ze installateurs tijd en het materiaal uit polyamide 6.6 voorkomt galvanische corrosie op de panelen en frames. Bovendien volstaat 1 clip om de bekabeling zowel horizontaal als verticaal te plaatsen, waar normaal twee verschillende edge clips nodig zijn.

Een speciaal ontworpen zadel drukt de kabelbinder stevig tegen de clip, zonder dat deze verschuift. Ook kabelbundels met een kleine diameter blijven op deze manier veilig op hun plaats. Verder zorgt de innovatieve vorm voor een robuuste en veilige bevestiging, omdat de metalen klem in de clip een hoge klemkracht en treksterkte heeft. De nieuwe edge clips zijn in twee uitvoeringen leverbaar, geschikt voor randen met een dikte van 0,7 tot 3 mm of voor randen met een dikte van 3 tot 6 mm.

Panduit levert ook voorgeconfigureerde assemblages voor toepassingen met veel trillingen en een complementair assortiment aan robuuste bundelbanden en accessoires. 

Bestel nu

Panduit Edge Clips schaft u aan via de webshop van Technische Unie.