UNIVERSEEL TOEPASBARE COMBI-AFLEIDER BLITZDUCTOR CONNECT

Door DEHN
12 maart 2021
author-image

BLITZDUCTORconnect beschermt meet- en regelsystemen, bus- en telecomsystemen in een industriële omgeving tegen bliksemschade en overspanning.

Nieuwe generatie overspanningsbeveiligingen

DEHN beschermt meet- en regelsystemen met de nieuwe serie BLITZDUCTORconnect. En dat alles op een makkelijke, veilige en robuuste manier. De universele gecombineerde overspanningsbeveiliging BLITZDUCTORconnect beschermt meet- en regelcircuits evenals bus- en telecommunicatiesystemen tegen schade door bliksem en overspanning.

Met een hoog totaal afleidvermogen voor bliksemstroom (10/350 µs) van 3 kA , 10 kA (8/20 µs) voor overspanning en een laag beschermingsniveau is deze nieuwe generatie overspanningsbeveiligingen bij uitstek geschikt voor de bescherming van gevoelige en waardevolle eindapparatuur. 

Betrouwbare bescherming

Bent u op zoek naar betrouwbare bescherming voor automatisering en meet- en regelsystemen in een industriële omgeving? Binnen de grote verscheidenheid aan BLITZDUCTORconnect-modulen vindt u zeker de juiste overspanningsbeveiliging voor uw specifieke eisen. Tevens kunt u met de speciale Ex-goedgekeurde serie afleiders signaalcircuits veilig beschermen.