MONTAGESYSTEMEN VAN DER VALK SOLAR SYSTEMS WEER UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

Door Van Der Valk
8 augustus 2023
Van Der Valk

Alle solar montagesystemen van Van der Valk Solar Systems zijn weer direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast heeft de populaire VlakBox3 een upgrade gehad, zodat deze blijft aansluiten op de nieuwste generaties zonnepanelen.

Duurzame toekomst

Goed nieuws voor de PV-installateurs, want alle PV-installaties kunnen nu weer zonder problemen uitgevoerd worden. Na een lange periode te hebben gewerkt met een max-lijst zijn wij blij mede te delen dat deze niet langer meer van toepassing is. 

Dankzij recente ontwikkelingen, zoals de bouw van een nieuw pand naast ons huidige bedrijfspand in Monster, kunnen wij weer voldoen aan de toenemende vraag naar onze producten en diensten. Door de groeiende vraag naar duurzame energieoplossingen, hebben wij onze productie- en opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot om onze klanten te blijven kunnen voorzien van hoogwaardige PV-montagesystemen.

Met de uitbreiding van ons pand dragen we niet alleen bij aan het vervullen van de vraag, maar ook aan een duurzame toekomst door de duurzame bouwstijl van het gebouw, warmtepompen en uiteraard ook een PV-systeem.

Geüpgradede ValkBox3

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze populaire kant-en-klaar-kit voor één zonnepaneel, de ValkBox3, een upgrade heeft gekregen. De ValkBox3 is recentelijk aangepast om ook de nieuwste generaties zonnepanelen aan te kunnen. Nu is de ValkBox3 geschikt voor zonnepanelen met de volgende afmetingen: 

Lengte: 1650 – 2280 mm

Breedte: 926 – 1150 mm 

Framehoogte: 28 – 50 mm

Met deze upgrade bieden we onze klanten een verbeterde oplossing die geschikt is voor een breed scala aan zonnepanelen, waardoor ze kunnen profiteren van de nieuwste technologieën op het gebied van zonne-energie.