Nefit 1200 ideaal in combinatie met hybride warmtepomp

Door Nefit Bosch
23 oktober 2023
Nefit Bosch

De nieuwe Nefit 1200 HR-ketel blijkt bij uitstek geschikt voor renovatie- en verduurzamingsprojecten waarbij de cv-ketel wordt gekoppeld aan een hybride warmtepomp zoals de Bosch Compress 3400i AW of nieuwe Bosch Compress 2000 AW.

Bedrijfszekerheid tegen concurrerende prijs

De nieuwe Nefit 1200 HR-ketel is gebaseerd op een internationaal beproefd concept van Bosch. Een hoog rendement in combinatie met lage service- en onderhoudskosten zorgt voor een optimale kosten- prestatieverhouding. Er zijn twee uitvoeringen: de basisuitvoering, Nefit 1200 HRC20/3, en de Nefit 1200 HRC28/4 voor extra warmwatercomfort.

Snel en eenvoudig installeren

Dankzij een hoge modulatiegraad is de Nefit 1200 bij uitstek geschikt voor hybride installaties en voor woningen met een lage warmtevraag, zoals appartementen. Het toestel is voorbereid voor de nieuwste warmtepompen van Nefit Bosch. Naast een hoog rendement, kent de Nefit 1200 een laag stroomverbruik, dankzij de slimme elektronica en de nieuwe 2-way pomp. Dankzij onder meer de compacte afmetingen en het lage gewicht is de Nefit 1200 snel en eenvoudig te installeren. Het toestel is standaard voorzien vaneen concentrische aansluiting voor de rookgasafvoer- en luchttoevoerleidingen. Dat scheelt niet alleen tijd en materiaal, maar is ook extra veilig. Het ontwerp zorgt dat periodiek onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Een optimale werking van het toestel is verzekerd, dankzij ProActive Plus van Nefit Bosch. Dit systeem bewaakt continu de werking en de veiligheid. De 2-way pomp zorgt voor betere ontluchting en bewaakt de stroming, waardoor de kans op storingen wordt geminimaliseerd.

HR ketel doorsnede

Beheer op afstand

De HR-ketel maakt gebruik van de geavanceerde regeling van Nefit Bosch en kan worden gecombineerd met verschillende kamerthermostaten, van eenvoudig tot slim. Net als bij andere toestellen van Nefit Bosch is monitoring en beheer op afstand mogelijk, ook als het gaat om een hybride systeem met een warmtepomp.

Aantrekkelijke actie

Dit stookseizoen is het extra aantrekkelijk om de Nefit 1200 HR te combineren met een van de warmtepompen van Nefit Bosch. Voor de combinatie van Nefit 1200 met de Bosch Compress 3400i AW of Compress 2000 AW geldt een cash back voor installateurs, waarbij het voordeel kan oplopen tot 500 Euro. Zowel de Nefit 1200 als de warmtepompen zijn volop en snel leverbaar bij Technische Unie. Ga voor meer informatie naar www.nefit-bosch.nl\warmtepompactie.