Slim energiemanagement en gebouwautomatisering van ABB

Door ABB
8 november 2023
ABB

Slim energiemanagement gecombineerd mer gebouwautomatisering leidt tot echt meer energie-efficiëntie en lagere kosten. Ga aan de slag met System pro M compact® InSite 2.0 en/of ABB i-bus® KNX. Voor elk gebouw is er een geschikt systeem.

Inzicht in energie met ABB

Energie besparen begint met inzicht en het verzamelen van data. Waar zitten de grootste energieslurpers? Hoe kunt u de energie in uw gebouw efficiënt managen? De oplossingen van ABB helpen u daarbij. Neem bijvoorbeeld het modulaire energiemanagementsysteem System pro M compact® InSite 2.0.

System pro M compact® InSite 2.0

System pro M compact® InSite 2.0 helpt om in gebouwen energie te besparen. Het biedt een volledig inzicht in het elektrische systeem. System pro M compact® InSite 2.0 is geschikt voor verschillende typen kleine gebouwen. Denk aan kleinere kantoren, winkels en hotels.

Voordelen

System pro M compact® InSite 2.0 heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere energiemanagementsystemen. Zo is het zonder onderdelen te vervangen en in bestaande installaties te integreren. U beschikt vervolgens over een energiemanagementsysteem met ondersteuning van loadbalancing en assetmanagement. Hiermee heeft u diverse mogelijkheden om de energie-efficiëntie in gebouwen te verbeteren conform alle labels en normen.

ABB i-bus® KNX

Het ABB i-bus® KNX productaanbod omvat componenten die worden gebruikt in moderne gebouwen, van verlichtings- en rolluikbediening tot verwarming, ventilatie, veiligheid én energiebeheer. Door dit slim in te richten bespaart u bijvoorbeeld energie! Het systeem is gebaseerd op de wereldwijde KNX-standaard en voldoet aan de steeds hogere eisen - voor maximale (cyber)veiligheid.

Voordelen

Gebouwautomatisering koppelt de verschillende functies van een ruimte aan elkaar. ABB i-bus® KNX vervangt de conventionele bedradingstechniek. Het intelligente bussysteem vervult de traditionele functies en biedt daarnaast veel extra mogelijkheden. Alle bedieningselementen en ontvangers vormen een geïntegreerde oplossing. Zo bent u vandaag al klaar voor de besturingsconcepten van morgen. Meer weten over de oplossingen die uw gebow nu al klaar maken voor de duurzame toekomst? Ontdek de oplossingen van ABB hier.

Ontdek ABB System Pro M