BENG BOUWEN EN INSTALLEREN: EENVOUDING ÉN AANTOONBAAR

Door Attema
2 april 2021
Attema

BENG bouwen en installeren is vanaf 2021 een must. Maar hoe maakt u een keuze uit alle energieoplossingen, keurnormen, monitoringsystemen, technische meters en leveranciers? De praktische totaaloplossing van Attema en O-Nexus maakt het makkelijk.

De BENG-oplossing

In een maatwerk groepenkast integreren we een energiemanagementsysteem. Helemaal afgestemd op uw wensen. Deze groepenkast is geschikt voor nieuwbouw- en renovatiewoningen, in zowel appartementencomplexen als woonwijken. Het systeem is veilig, flexibel en geschikt voor alle huidige en toekomstige prestatienormen. Het maakt meteen zichtbaar dat een woning echt BENG is. En daarnaast is het eenvoudig en snel te installeren: gewoon plug & play.

Energieprestaties meten

U moet aantonen dat een woning aan de energieprestatie-eisen voldoet. De monitoringsoplossing van Attema en O-Nexus verricht metingen op zoveel meetpunten als u wenst. De meetpunten stemt u af op het ontwerp van het gebouw en de gebouwgebonden installaties. Alle data worden opgeslagen in de O-Nexus Cloud. Zo monitort, rapporteert en optimaliseert u energieverbruik en -prestaties én bewijst u de afgesproken garantie-eisen. Kortom: met deze groepenkasten zijn uw projecten volledig BENG en klaar voor de toekomst!