Turnkey Zonnepanelen en Vloerverwarming

Technische Unie
4 december 2023
Technische Unie

Vloerverwarming en zonnepanelen zijn de norm geworden in nieuwbouw- en utiliteitsprojecten. Maar niet iedere aannemer heeft de middelen om dit te verzorgen. Met Turnkey van Technische Unie wordt de complete vloerverwarming- of zonnepaneelinstallatie verzorgt.

Vloerverwarming

Van productadvies en levering tot complete montage! Dat leveren wij in samenwerking met ons dochterbedrijf Ubel. Wij helpen u bij de keuze van materialen, het ontwerp van de vloerverwarmingsinstallatie en de inzet van de juiste regeltechniek.

Ook zorgen wij voor de warmteverlies-berekening, verlegpatronen en bijbehorende verlegtekeningen. Onze kant-en-klare vloerverwarming levert warmte én tijd op.

Turn Key vloerverwarming

Zonnepanelen

Zonnepanelen onderdeel van het project, maar niet uw specialisme? Pak die klus en kies voor Turnkey zonnepanelen bij Technische Unie. Want we leveren niet alleen zonnepanelen vanuit voorraad, maar we kunnen ze ook installeren!

Onze Turnkey zonnepanelenservice neemt u werk uit handen. Onze duurzaamheidspecialisten staan voor u klaar om het vooronderzoek te doen, waarna één van onze partners de zonnepanelen bij uw klant installeert. Zo houdt u tijd over voor de rest van het project.

Turn Key zonnepanelen