LENGTES OP MAAT

Op zoek naar efficiënte oplossingen voor de aanleg van cv-installaties? Bestel exact wat u nodig heeft met Lengtes op Maat van Technische Unie.

Onze Lengtes op Maat bestaan uit een samenstelling van de meest gebruikte typen koperbuis, cv-buis, pvc-buis (grijs of wit) en draadstang, die als één pakket uit voorraad leverbaar zijn. Ieder compontent uit het pakket heeft een lengte van 1 meter. 

Praktische én duurzame voordelen

Lengtes op Maat bieden u meerdere voordelen tijdens uw installatiewerkzaamheden.

Lengtes op Maat zijn als pakket eenvoudig te bestellen in de webshop onder één artikelnummer. U hoeft geen onderdelen meer bij elkaar te zoeken. Dit levert voor u bestelgemak op en de mogelijkheid om direct te factureren aan uw klant.

De kant-en-klare kits worden compact gebundeld en verpakt. Deze passen gemakkelijk in iedere serviceauto of -bus van uw monteurs.

Lengtes op Maat leveren u een aanzienlijke tijdsbesparing op tijdens de installatiewerkzaamheden. De producten zijn grotendeels op maat en direct mee te nemen naar uw klus, waardoor u snel meters maakt.

U bestelt alleen wat u nodig heeft voor de installatie. Hierdoor blijven er minder reststukken over én levert dit minder restafval op.

Lengtes op Maat pakket aanvragen

Bent u op zoek naar een Lengte op Maat-pakket voor andere type installaties? Dien uw aanvraag in bij uw lokale contactpersoon of verkoopkantoor en vraag naar de mogelijkheden.