AANLEVERINSTRUCTIES

Technische Unie
15 februari 2022
author-image

Voor Technische Unie is het belangrijk om uw producten juist en tijdig beschikbaar te hebben en deze op een efficiënte manier te ontvangen en administratief af te handelen. 

Daarbij is het niet alleen belangrijk om de producten fysiek beschikbaar te krijgen op onze locaties ’s of die van de klant, maar tegelijkertijd moet ook de informatiestoom tijdig en correct zijn. In de branche zijn sectorafspraken gemaakt voor zowel transactieberichten als master data berichten. 

Beschikbaar in Nederlands en Engels

Technische Unie houdt zich aan deze afspraken en verlangt ook van haar partners dat zij zich aan deze afspraken houden. Om u te helpen heeft Technische Unie een aanleverinstructie opgezet, waarin het gehele order-to-pay proces beschreven is, inclusief de aanvullende eisen op de sectorafspraken. Deze is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

Welke zes processtappen zijn benodigd voor een optimale EDI-verbinding met Technische Unie? U ziet het in onderstaande video. Wilt u meer weten? Neem contact op met uw Product Manager.