HYGIËNISCHE BESTURINGSKASTEN

Door Technische Unie
22 september 2021
author-image

Niet alleen uw producten moet u beschermen tegen vervuiling, ook uw besturing dient te worden beschermd tegen stof en vloeistoffen. Hiervoor zijn hygiënisch verantwoorde besturingskasten in de productieruimte absoluut een must. Technische Unie biedt een groot assortiment besturingskasten aan die speciaal zijn ontworpen voor de Food & Beverage-industrie.

Roestvast staal

Besturingskasten die in de voedingsmiddelenindustrie worden gebruikt zijn veelvuldig vervaardigd van roestvast staal. Bij goed gebruik vergt roestvast staal geen onderhoud. Bovendien is het materiaal bestand tegen de inwerking van allerlei soorten reinigingsmiddelen, gassen en dampen.  

Hygiënisch ontwerp

Om een installatie tot op microbieel niveau te kunnen schoonmaken is een hygiënisch ontwerp een vereiste. Wanneer u producten uit de schappen moet terugnemen kost dit u veel geld én het kan uw imago schaden.

Met hygiënisch design bieden wij u een oplossing die bestendig is tegen bacterievorming, hogedrukreiniging en schoonmaakmiddelen. Hiermee voldoet u aan alle eisen die de voedingsmiddelenindustrie stelt. 

Oplossingen en diensten van Technische Unie

Meer weten?

Onze industriespecialisten helpen u graag.