REFURBISHED ARTIKELEN VOOR INDUSTRIE

Technische Unie
3 november 2020
Technische Unie

     

Als klant van Technische Unie kunt u refurbished industriële artikelen bestellen via onze webshop. Samen met UNIS Group werken we zo aan een circulaire economie, óók in de industriële sector.

Voorkom stilstand

U wilt uw machinerie draaiend houden, maar de artikelen die aan vervanging toe zijn worden niet meer verkocht door de oorspronkelijke fabrikant. Bijvoorbeeld uw high-end PLC’s of veldbussen. Dan zijn onze refurbished industriële artikelen extra handig. UNIS Group koopt de artikelen in en geeft deze een complete technische make-over. Vervolgens heeft u op deze artikelen twee jaar garantie.

Duurzame reparatieservice

In samenwerking met UNIS Group biedt Technische Unie ook een kwalitatieve en circulaire reparatieservice aan om de levensduur van uw industriële apparatuur te verlengen. Klik hier voor meer informatie.

Over UNIS Group

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen. Zo zorgen ze er sinds de start in 1984 voor dat hun klanten zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van bestaande systemen. Het bedrijf richten ons op kostenbesparing en de continuïteit van uw huidige productieprocessen, het voorkomen van storingen en het verlengen van de levensduur van bestaande elektronische modules. Lees hier meer over UNIS Group.

Circulariteit bij Technische Unie

Voor een circulaire economie is een compleet andere manier van vragenstellen, zaken doen, ontwerpen en werken nodig. Als Technische Unie kennen wij geen grenzen om u hierbij te helpen. Wij maken het u graag gemakkelijk met ons circulaire assortiment, slimme oplossingen en specialistisch, duurzaam advies. Samen komen we verder!