PREFAB DE OPLOSSING VOOR EEN EFFICIËNTER INSTALLATIEPROCES

author-image

        

Versnel het installatieproces en reduceer CO2 uitstoot. Verlaag uw arbeids- en faalkosten. Verhoog de efficiëntie van het proces en de kwaliteit van het eindproduct. U doet het met prefabricage, vooral bekend als prefab!

Technische Unie levert elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sanitaire prefab oplossingen. Tevens leveren wij in samenwerking met specialist Ubel werktuigbouwkundige prefaboplossingen voor met name de utiliteit en industrie. Hierbij verzorgen wij het gehele proces met deskundig advies.

De voordelen op een rij

  • Installeren met prefabs bespaart veel tijd en is dus efficiënter
  • Faalkosten en de kans op beschadiging van onderdelen zijn lager, doordat de artikelen als samenstelling op de bouwplaats geleverd worden.
  • Betrouwbare kwaliteit: prefabs worden in een goed geconditioneerde omgeving samengesteld en worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole.

Minder CO2-uitstoot

Wij leveren prefab installatiematerialen en dat zorgt ook voor minder CO2-uitstoot. Met het toepassen van prefab hoeven de leveranciers niet naar de bouwplaats te rijden. Mede hierdoor zijn er minder logistieke bewegingen benodigd, waarmee we de uitstoot van CO2 reduceren.

Modulaire en demontabele prefab onderdelen, kunnen in een volgend bouwproject hergebruikt worden. Dit betekent minder verpakkingsafval op een project. Als er afval is, dan voeren we dit afval verantwoord af. Door het toepassen van prefab is de samenstelling altijd compleet. Monteurs hoeven hierdoor geen extra materialen te bestellen of heen en weer te rijden om een artikel te halen.

Advies op maat

Meer weten over de mogelijkheden van prefab? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over allerhande prefab oplossingen en denken met u mee. U kunt ook modulaire prefab artikelen bestellen. U leest hier hoe dat werkt.

meer over...