MEDEWERKER LOGISTIEKE DIENSTEN

author-image

Voor grote en omvangrijke projecten ondersteunen wij u met één of meerdere logistiek medewerkers. Het aantal is afhankelijk van het project en de gewenste taken. Onze logistiek medewerkers voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

Ontvangen en controleren van materialen

De logistiek medewerker neemt alle materialen van de chauffeur in ontvangst en controleert de zending. Met de noodzakelijke logistieke hulpmiddelen zorgt hij ervoor dat de juiste artikelen op het juiste tijdstip bij de juiste monteur terechtkomen.

Voorraadbeheer

Het generieke materiaal is voor uw monteurs beschikbaar in verrijdbare Mobiele Service Units (MSU-kasten), verdeeld over de verschillende verdiepingen. De logistiek medewerker vult de inhoud van deze kast wekelijks of dagelijks aan.

Ook het op peil houden van de buffervoorraad in de voorraadcontainer is een taak van de logistiek medewerker. Net als het afvoeren van de door ons aangeleverde verpakkingen en het beheer van de logistieke hulpmiddelen.

Veiligheid op de bouw

Al onze logistiek medewerkers, die dagelijks op de bouwplaats actief zijn, bezitten het certificaat VCA-Vol.

Coördinatie en communicatie

Onze logistiek medewerker maakt onderdeel uit van een bouwteam dat met u meedenkt in het logistieke proces. Hij is het aanspreekpunt op de bouwplaats en draagt bij aan een optimale samenwerking. In goed overleg met bijvoorbeeld uw werkvoorbereider, uitvoerder en externe partijen coördineert hij zijn werkzaamheden.

Technische Unie heeft een deskundig en ervaren team aan logistieke medewerkers operationeel op elke gewenste locatie in Nederland. Van een ervaren logistiek coördinator tot een flexibele schil aan runners. Samen met uw projectteam selecteren wij de meest geschikte medewerker die gedurende de looptijd van het project wordt ingezet.