HULPMIDDELEN VERSNELLEN HET INSTALLATIEPROCES

author-image

Technische Unie verhuurt diverse hulpmiddelen zodat uw monteurs op het project efficiënter werken. Met inzet van onze hulpmiddelen bevoorraden wij rollend de monteur met alle producten en onderdelen die hij op zijn werkplek nodig heeft. Zo kan hij zijn tijd effectief besteden aan monteren.

Een greep uit ons assortiment:

De rolcontainer is een open kar met standaard één legplank. Ook kan hij per project worden gevuld met de gewenste materialen. Wij verhuren verschillende soorten rolcontainers, waaronder een antidiefstal-uitvoering.

De dolly is een onderzetwagen waarmee materialen op de bouwplaats getransporteerd worden. De lengtekar is er in een 2- en 3-meter uitvoering voor het verplaatsen van lange materialen.

Voor langlopende projecten op de bouw is de minicontainer een goed alternatief voor de zeecontainer. Hij kan binnen of buiten geplaatst worden en meet 150 x 130 x 185 cm (l x b x h). Standaard is de minicontainer voorzien van een lichtarmatuur, drie planken per zijde met verdeelschotten en geheel in gegalvaniseerd staal.

De MSU-kast is een metalen materiaalkast op zwenkwielen. Door zijn formaat en wendbaarheid is hij op iedere werkplek inzetbaar. De MSU-kast is afsluitbaar en voorzien van een schapindeling.

De Big Box is een verrijdbare palletbox. Deze kan voorzien worden van schapindeling. Een Big Bix is bijvoorbeeld geschikt voor het uitsorteren van diverse lengtes koppelsnoeren.

De minibox is smaller en hoger. Hij is ook geschikt voor het aanleveren van (onverpakt) sanitair per project. Beide hulpmiddelen zijn afsluitbaar.

Onze kruiwagen is onder andere inzetbaar voor het bevoorraden van de MSU-kast. Hij beschikt over een gereedschapskist en 2 anti-lek wielen voor stabiliteit en duurzaamheid. De kruiwagen sluit u af met een hangslot.

Voor grote projecten met een lange looptijd worden vaak voorraadcontainers ingezet. Die worden leeg of volledig ingericht met stellingen op de bouwplaats geleverd. 

Overzicht hulpmiddelen Installatielogistiek

De MSU kasten, containers, etc. zijn alleen in te zetten voor gebruik van Technische Unie materialen. 

 

Voordelen van deze hulpmiddelen

  • Rollend aangeleverd
  • Samengesteld geleverd
  • Goederen 'op de hak' van de monteur
  • Fysieke ondersteuning voor de monteur
  • Efficiency op locatie

 

Toebehoren hulpmiddelen

Uit voorraad zijn verschillende toebehoren voor het gebruik of de inrichting van onze hulpmiddelen leverbaar. Denk daarbij aan diverse soorten hangsloten, cilindersloten of magazijnbakken. Zo is bijvoorbeeld onze handige groene TU-bak te koop in het grijs. 

Informatie aanvragen

Wilt u weten hoe wij ook uw project kunnen ondersteunen? Neemt u dan contact op met uw verkoopkantoor. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.