DE VOORDELEN VAN EEN HUB

Is uw volgende project in een drukke binnenstad met weinig opslagruimte? Denk dan aan een hub met bouwticketsysteem. Dit maakt het leven van uw monteurs en de andere leveranciers van het project zoveel gemakkelijker.

Een hub is een centraal distributiepunt aan de rand van de stad waar materialen worden geleverd, verzameld en gebundeld. Vervolgens worden ze op de bouwplaats in de binnenstad bezorgd met, indien mogelijk, zero-emissie vervoer.

Samenwerking

Het voordeel hiervan is dat de materialenontvangst van meerdere leveranciers op één speciaal ingerichte locatie buiten de bouwplaats plaatsvindt. Daardoor vindt er een goede samenwerking in de keten plaats en wordt het aantal transportbewegingen verminderd.

Technische Unie levert aan de externe hub en indien gewenst beheren wij de volledige hub inclusief de bouwticketsysteem. Wij voegen dan de afbouw- en installatiematerialen voor u samen en houden op verzoek een buffervoorraad aan.

Transparantie door bouwticketsysteem

Het bouwticketsysteem maakt de voorraden op de hub inzichtelijk voor leveranciers en monteurs. Ook zorgt het voor een transparante transportplanning.

Kortom, het is een online tool die inspeelt op de dynamiek van het bouw- en installatieproces. De vele wijzigingen die plaatsvinden op middelgrote en grote bouwprojecten zijn hiermee onder controle.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij ook uw project kunnen ondersteunen met een hub? Neemt u dan contact op met uw Technische Unie verkoopkantoor. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.