VEILIG HIJSEN

author-image

Voor elke bouwfase en elke omvang van een bouwproject biedt Technische Unie de juiste logistieke modules aan. Doet u een groot project in eigen beheer waarbij u de logistiek voor eigen rekening neemt? Dan moet er waarschijnlijk ook gehesen worden.

De coördinatie en inzet van gecertificeerde partners en medewerkers wordt door Technische Unie verzorgd. Dit betekent dat u voor de uitvoering één centraal aanspreekpunt heeft.

Gecertificeerde partners en medewerkers

De gecertificeerde partners en medewerkers weten dat deze klus verder gaat dan alleen stenen, staal of installatiematerialen naar de juiste hoogte brengen. Het is een moment waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Het vereist dus ook een zorgvuldige samenwerking zodat het hijsen inclusief de aan- en afvoer strak verloopt.

Zij anticiperen op verkeerssituaties, bodeminspecties, vergunningen, bomen en andere omgevingskenmerken. Dit zorgt voor een optimale veiligheid en voorkomt beschadigingen.

Meer weten?

Wilt u weten hoe wij ook uw project kunnen ondersteunen met hijsen? Neemt u dan contact op met uw Technische Unie verkoopkantoor. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.