SOLAR-SAFETY

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

In de module Solar-Safety leert u veilig én kwalitatief zonnepanelen monteren. Solar-Safety is module 1 van de opleiding Solar-Topfitter.

Resultaat

Tijdens de module Solar-Safety leert u veilig én kwalitatief zonnepanelen monteren.

Over deze opleiding

De module Solar-Safety behandelt:

  • Veilig werken met zonnepanelen
  • Monteren van onderconstructies
  • Monteren van de panelen
  • Bekabelen
  • Connectoren monteren
  • Vereffening aanbrengen
  • Codering en labeling
  • Basiskennis omvormers

Ter voorbereiding ontvangt u een leerboek waarin de regels over monteren en veilig werken met duidelijke afbeeldingen worden uitgelegd (handzaam formaat, ook te gebruiken als naslag voor het werk). Gedurende de intensieve training wordt u optimaal begeleid door onze ervaren praktijktrainers. Met de ‘Checklist instructies & middelen’ helpen we u en uw werk- of opdrachtgever de kwaliteit en veiligheid naar een hoger plan te tillen.

De module Solar-Safety maakt samen met de modules Solar-Electrical I en Solar-Projects deel uit van de opleiding Solar-Topfitter. De modules zijn ook los te volgen.

Certificaat

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Er is geen examen. Wilt u gaan voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV)? Kijk dan hier.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Monteurs en beginnende installateurs die kwalitatief en veilig zonnepanelen willen monteren.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

6 deelnemers

Investering:

€ 695,00 (excl. BTW) per persoon, incl. studiemateriaal en lunch

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.