SOLAR-PROJECTS

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

In de module Solar-Projects leert u uw werkzaamheden organiseren en de kwaliteit van de installatie en uw werk waarborgen en vastleggen.Solar-Projects is module 3 van de opleiding Solar-Topfitter.

Resultaat

Tijdens de module Solar-Projects leert u werkzaamheden organiseren en de kwaliteit van de installatie en uw werk waarborgen en vastleggen.

Over deze opleiding

De module Solar-Projects behandelt:

  • Constructieve aspecten
  • Ontwerp aspecten
  • Organisatie van veiligheid en werk
  • Documentatie
  • Administratie

De module Solar-Projects maakt samen met de modules Solar-Safety en Solar-Electrical I deel uit van de opleiding Solar-Topfitter. De modules zijn ook los te volgen.

Certificaat

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Er is geen examen. Wilt u gaan voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV)? Kijk dan hier.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Installateurs die zelfstandig een zonnepanelen-installatie willen aansluiten en realiseren. Om deze opleiding succesvol te doorlopen, beschikt u over elektrotechnische basiskennis (door opleiding of ervaring verkregen).

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

10 deelnemers

Investering:

€ 550,00 (excl. BTW) per persoon, incl. studiemateriaal en lunch

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.