SOLAR-ELECTRICAL I

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

in de module Solar-Electrical I leert u veilig zonnestroomsystemen aansluiten. Solar-Electrical I is module 2 van de opleiding Solar-Topfitter.

Resultaat

Solar-Electrical I is noodzakelijk voor iedere professional die zonnestroomsystemen aansluit. Tijdens deze module leer je op praktische wijze het aansluiten van een zonnestroomsysteem, met de NEN 1010, andere normen en de netcode als uitgangspunt.

Over deze opleiding

De module Solar-Electrical I behandelt:

  • Installeren conform NEN 1010 en andere geldende normering
  • Aansluiten van DC en AC
  • Verdeelinrichtingen
  • DC-bekabeling en connectoren
  • Aarding / vereffening


De module Solar-Electrical I maakt samen met de modules Solar-Safety en Solar-Projects deel uit van de opleiding Solar-Topfitter. De modules zijn ook los te volgen.

Certificaat

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een certificaat van deelname. Er is geen examen. Wilt u gaan voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV)? Kijk dan hier.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Installateurs die zelfstandig een zonnepanelen-installatie willen aansluiten en realiseren. Om deze module succesvol te doorlopen beschik je over elektrotechnische basiskennis (door opleiding of ervaring verkregen).

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

10 deelnemers

Investering:

€ 550,00 (excl. BTW) per persoon, incl. studiemateriaal en lunch

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.