EXAMEN SOLAR-TOPFITTER

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

Met het examen Solar-Topfitter toont u aan samen met een collega zelfstandig en veilig een pv-installatie te kunnen installeren. 

Resultaat

De opleiding Solar-Topfitter sluit af met een examen. Hiermee toont u aan samen met een collega zelfstandig en veilig een pv-installatie te kunnen installeren.

Na het behalen van dit examen wordt u opgenomen in het Solar-Register. Ook krijgt u het gebruiksrecht op het Solar-Specialist logo (bijvoorbeeld op visitekaartjes, website en auto). Alsue ook het examen van Solar-Specialist hebt gehaald, en een diploma van een erkende e-opleiding hebt behaald, kunt u zich registreren bij InstallQ voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV).

Examen

Het examen bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. In het theoriedeel krijgt u vragen waarmee u inzicht in en beheersing van de stof aantoont. Hiervoor hebt u 3 uur de tijd. In het praktijkdeel laat u zien de stof uit Solar Safety goed toe te kunnen passen. Hiervoor hebt u ongeveer 1 uur. U behaalt het diploma geregistreerd Solar-Topfitter als u voor beide onderdelen een voldoende scoort.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Deelnemers aan de opleiding Solar-Topfitter.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

10 deelnemers

Investering:

€ 350,00 (excl. BTW) per persoon

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.