SOLAR-ALLROUND

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

In de module Solar-Allround wordt de basis van zonne-energiesystemen behandeld. Solar-Allround is module 1 van de opleiding Solar-Specialist.

Resultaat

Tijdens Solar-Allround plaatsen we zonne-energie in perspectief. Je maakt kennis met basisbegrippen en kunt zelfstandig (basis)berekeningen maken. Na afloop begrijp je de basis van zonne-energiesystemen.

Over deze opleiding

De module Solar-Allround behandelt:

  • Wereldwijde en Nederlandse energiemarkt en de mogelijke rol van zonne-energie
  • Basisbegrippen: energie, vermogen en elektriciteit
  • Werking, rendement en opbrengstberekeningen van een zonnestroomsysteem
  • Business-case modellen voor zonnestroomsystemen
  • Rollen in de zonne-energiemarkt
  • Actuele kentallen

De module Solar-Allround maakt samen met de module Solar-Design deel uit van de opleiding Solar-Specialist. De modules zijn ook los te volgen.

Certificaat

Na het volgen van deze module ontvang je een certificaat van deelname. Er is geen examen. Wil je gaan voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV)? Kijk dan hier.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Alle (nieuwe) medewerkers en ondernemers in de installatiebranche die met zonne-energie te maken hebben en de 'zin en onzin’ over zonne-energie willen scheiden.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

10 deelnemers

Investering:

€ 550,00 (excl. BTW) per persoon, incl. studiemateriaal en lunch

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.