EXAMEN SOLAR-SPECIALIST

Normen en richtlijnen Technische Unie
8 februari 2021
author-image

Met het examen Solar-Specialist toont u aan te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. 

Resultaat

De opleiding Solar-Specialist sluit u af met een examen. Hiermee toont u aan te kunnen ontwerpen en adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. Na het behalen van dit examen wordt u opgenomen in het Solar-Register. Ook krijgt u het gebruiksrecht op het Solar-Specialist logo (bijvoorbeeld op visitekaartjes, website en auto). Als u ook het examen van Solar-Topfitter hebt gehaald, en een diploma van een erkende e-opleiding hebt behaald, kunt u zich registreren bij InstallQ voor de erkenningsregeling Zonnepanelen (PV).

Examen

In het eerste deel worden zowel meerkeuzevragen als open vragen gesteld, zodat je je inzicht in en beheersing van de stof aantoont. Het tweede deel van het examen toetst of je jouw kennis kunt toepassen met behulp van een praktijkcasus. Voor het totale examen heb je 3 uur de tijd. Je behaalt het diploma geregistreerd Solar-Specialist als je voor beide onderdelen een voldoende scoort.

In het kort

Uw achtergrond:

U bent klant bij Technische Unie.

Voor wie:

Deelnemers aan de training Solar-Specialist.

Duur:

1 dag(en)

Maximaal aantal deelnemers:

10 deelnemers

Investering:

€ 350,00 (excl. BTW) per persoon

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.