DUURZAAM BOUWEN EN INSTALLEREN

Duurzaam bouwen en installeren Technische Unie
5 januari 2022
author-image

Bent u betrokken bij nieuwbouwprojecten, in woningbouw of utiliteit? Aanvragen van de omgevingsvergunning moeten tegenwoordig voldoen aan de eisen van bijna energieneutrale gebouwen (BENG). 

Gebrek aan vakkennis en samenwerking

Helaas gaat er nog veel fout bij het energiezuinig maken van gebouwen. Dit ligt onder andere aan een gebrek aan (nieuwe) vakkennis en verwarring tussen verschillende partijen die op een werk- en bouwplaats de werkzaamheden moeten uitvoeren.

Gezamenlijk energiezuinig maken van een gebouw

Experts van Bouwradius, Zehnder en Technische Unie hebben daarom de handen ineengeslagen en de training Duurzaam bouwen en installeren ontwikkeld. Het centrale thema van de training is het gezamenlijk energiezuinig maken van een gebouw. We hebben als ambitie de samenwerking tussen bouwers en installateurs te verbeteren, we nodigen ze dan ook van harte uit samen naar deze training te komen. Want meer onderlinge samenwerking en begrip op de bouwplaats leidt tot minder fouten, meer plezier in het werk én een comfortabel en energiezuinig huis of bedrijfspand voor de eindklant.

Wilt u op de hoogte blijven?

De training Duurzaam Bouwen & Installeren is nog in ontwikkeling. U kunt uw interesse kenbaar maken door u vrijblijvend in te schrijven op de wachtlijst. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op met meer informatie. Werkt u regelmatig samen met een bouwbedrijf? Dan kunnen wij u van harte aanbevelen samen deel te nemen aan deze training. 

In het kort

Uw achtergrond:

  • U bent klant bij Technische Unie 

Voor wie:

Professionals, betrokken bij nieuwbouwprojecten in woningbouw of utiliteit - die meer willen leren  over duurzaam bouwen en installeren. Het is een meerwaarde voor de onderlinge samenwerking om als bouwer en installateur samen naar de training te komen, maar niet noodzakelijk. 

Duur:

1 dag, 9.00-16.00 uur

Maximaal aantal deelnemers:

10

Investering:

Informatie volgt.

   

Deze pagina is met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, up-to-date of onjuist is. Technische Unie kan in dat geval niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of kosten die hieruit voortvloeien. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden en de opleidingsvoorwaarden op deze website.