DYNAMISCHE WATERDICHTE NORTON WDO-SV-RS VERNIEUWD

Door Norton
14 april 2021
author-image

Het waterdichte armatuur NORTON WDO-SV-RS (IP66) is vernieuwd. Deze perfecte lichtoplossing voor o.a. parkeergarages is uitgerust met een volledig nieuw elektronisch design met verhoogd rendement.

Uitgebreide functionaliteit

De nieuwe versie beschikt over uitgebreide instelmogelijkheden van de gevoeligheid van de radar en lichtsensor én van de hoogte van de high & low level lichtniveaus. Bovendien is de uitvoering met nood voorzien van Long Life batterijen met een levensduur tot 10 jaar.

Net als de vorige generatie beschikt het armatuur over een mooie softe schakeling en dimming tussen de verschillende lichtniveaus. Zo ontstaat een aangenaam schakelgedrag met een gelijkmatige lichtverdeling wat zorgt voor een goede herkenbaarheid van voertuigen, mensen en bewegwijzering. Dit draagt bij aan het comfort en veiligheidsgevoel van de bezoekers van parkeergarages terwijl het energieverbruik wordt geminimaliseerd. Bij low level wordt maar liefst 90% energie bespaard ten opzichte van 58W TL-armaturen.

Het armatuur is uitgevoerd met radar en schemerschakelaar. Hierdoor zal de WDO-SV-RS bij onvoldoende daglicht standaard branden op low level (25%) en bij geringe beweging reageren en opschakelen naar medium level om vervolgens, als personen of auto’s dichterbij komen, op te schakelen naar high level. Bovendien dimt het armatuur, nadat u buiten bereik van de radar bent gekomen, langzaam terug.

De WDO-SV-RS heeft een levensduur van meer dan 100.000 uur L80/B10. Dit zorgt voor een aanzienlijke bijdrage aan het verlagen van de TCO (Total Cost of Ownership). De lange levensduur beperkt het onderhoud en de vervanging van armaturen tot een minimum en zorgt voor een aanzienlijke besparing van de energiekosten.

Altijd een passende oplossing

Norton biedt een uitgebreid programma waterdichte armaturen voor een breed scala aan toepassingen. Van de agrarische sector en parkeergarages tot industrie en bedrijfshallen. Energie-efficiënt, comfortabel en eenvoudig te installeren. Maak een keuze uit bijvoorbeeld de multifunctionele AXP-E multilumen, de high end WDO, de vernieuwde dynamische WDO-SV-RS of de WDX-SV voor extreemtemperaturen (HACCP). Met Norton heeft u altijd een passende oplossing voor handen.

Voordelen Norton waterdichte armaturen

  • Breed portfolio
  • Snelle montage
  • IP54 tot IP67, slagvastheid tot IK10
  • Ook in dim én dynamisch
  • Tot 90% besparing t.o.v. tl
  • Uit voorraad leverbaar

Norton, een slimme keuze

Waterdichte Norton armaturen zijn energie-efficiënt, eenvoudig te installeren en breed toepasbaar. Van standaardarmaturen tot smart lighting oplossingen en oplossingen voor specifieke toepassingen. Altijd de beste keus tegen een scherpe prijs!

Ontdek Norton dynamische ledverlichting voor parkeergarages

meer over...