OPBOUWSPOTS EN WANDARMATUREN

Door Technische Unie
4 oktober 2022
author-image

Opbouwspots of wandarmaturen kunnen veel meer dan alleen verlichten. Ze zijn een goede keuze wanneer er een specifieke ruimte of object nadrukkelijk belicht moet worden. Het zijn echte eyecatchers, die makkelijk aan te sluiten zijn en voor extra sfeer in iedere badkamer zorgen. Of u nu voor de ronde of vierkante variant gaat, een stijlvolle look is gegarandeerd.

Om de producten in onze webshop te bekijken dient u ingelogd te zijn. 

SLVZones en IP-waarden

Gaat u verlichting plaatsen in een vochtige ruimte zoals de badkamer? Aangezien water en elektriciteit niet goed samengaan, is het van belang om rekening te houden met de verschillende zones en bijbehorende IP-waarden. De IP-waarde van een armatuur geeft de bescherming tegen vocht aan. Deze waarde speelt daarom een grote rol bij de keuze voor de juiste badkamerverlichting.Lichtadviseur

Elk cluster van verkoopkantoren heeft zijn eigen lichtadviseur. De lichtadviseur inventariseert uw wensen, gaat, -op uw verzoek- met u mee naar de eindklant én zoekt in ons brede assortiment naar de juiste oplossing voor uw lichtplan. 

Neem contact op met de lichtadviseur bij u in de beurt en maak direct een afspraak voor het maken van een lichtplan op maat. 

Ontdek ons aanbod badkamerverlichting