SLIM INSTALLEREN MET KLEUR

Door Pipelife
12 april 2022
author-image

Herken onze Pipelife Preflex flexibele voorbedrade buizen ook voor, tijdens en na de installatie snel en eenvoudig. We leveren onze Pipelife Preflex voorbedrade buizen voortaan in zeven verschillende buiskleuren: voor elk type kabel een andere kleur van buis.

Aan de gekleurde buis herken je meteen de toepassing van elke voorbedrade buis, vind je in één oogopslag de juiste toepassing in je magazijn of op de bouw, en kun je snel en gemakkelijk je installatie controleren op basis van kleur. Óók in de groepenkast. Installeer nu nog sneller en makkelijker met vernieuwde Pipelife Preflex.

SLIMME METERMARKERING

Naast de nieuwe buiskleuren introduceren wij ook de metermarkering. Elke meter buis wordt gemarkeerd, zodat de juiste lengte afmeten nog eenvoudiger is.

PIPELIFE PREFLEX VOORBEDRADE BUIS

Preflex is dé flexibele voorbedrade buis van Pipelife, waarmee installateurs snel en veilig elektro-installaties kunnen aanleggen voor woningbouw, utiliteitsbouw en industriële toepassingen. Pipelife Preflex buizen zijn probleemloos aan te leggen in kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, stortbeton (betonvloeren) of bij houtskeletbouw.

Onze Pipelife Preflex buizen bestaan uit stroomkabels, installatiekabels, coaxkabels, datakabels, signaalkabels, stuurstroomkabels en alarmkabels . 

De Pipelife Preflex voorbedrade buis is beschikbaar in verschillende standaard draad- en kabelcombinaties voor de aanleg van voorzieningen voor energie & licht, communicatie, alarmering, dataverwerking en TV & muziek. Ook kan de Pipelife Preflex buis op maat geleverd worden met een draad- en kabelcombinatie naar keuze.

PIPELIFE PREFLEX OP MAAT

Naast de standaard draad- en kabelcombinaties kan Pipelife Preflex ook op maat worden gemaakt. Je kunt naar wens kiezen voor een geheel eigen draad- of kabelcombinatie. Nog meer gemak? Pipelife levert de Preflex voorbedrade buizen aan in de lengtes die jij wilt. Zo hoef jij niet meer te knippen. Indien gewenst kunnen we je ook de kabeluiteinden gestript leveren. Nog sneller werken met meer overzicht? Pipelife pakt jouw Pipelife Preflex netjes gesorteerd per woning of installatieruimte in.

Ontdek Pipelife Preflex