BINNENKORT NIEUW: NORTON TRUNKING SYSTEM (NTS)

Door Norton
22 september 2022
author-image

Norton introduceert het nieuwe NTS trunking systeem: duurzaam, efficiënt en eenvoudig te monteren. Ontworpen rond de laatste LED technologie en zeer eenvoudig te monteren door het beperkt aantal componenten. Uitstekende lichttechnische specificaties, montagegemak én een perfecte TCO.

Nog beter licht

Er wordt bij de NTS gebruik gemaakt van een verder geoptimaliseerde lenstechnologie voor nog betere verlichting van de werkplek. Deze verlichting kan eenvoudig worden ingesteld of aangepast op het gewenste lichtniveau op het werk en wordt ook in een smart lighting uitvoering geleverd.

NORTON NTS: duurzaam concept

-       tot 70% energiebesparing
-       de beste led- en drivertechnologie
-       voldoet aan alle rendements- en levensduureisen
-       razendsnelle en eenvoudige montage dankzij o.a. langere lengtes
-       geoptimaliseerde verpakking
-       minimale handling- en afvoerkosten op de bouwplaats
-       optimale investering

Nu te zien op de TU Boot

De NTS wordt binnenkort toegevoegd aan het Norton lichtlijnprogramma waartoe ook het breed toegepaste NLS systeem behoort en zal dan uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u alvast meer weten over de NTS? Bezoek dan de stand van Norton op de TU boot voor een sneak preview!

Uiteraard kunnen de lichtadviseurs en -specialisten van Norton alvast een lichtplan maken voor uw project. Informeer bij hen naar de mogelijkheden.

Norton lichtlijnoplossingen

Norton investeert continu in haar lichtlijnoplossingen om altijd de laatste en beste lichttechniek te integreren. Bespaar nu tot 70% energie met de duurzame lichtlijnoplossingen van Norton voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, tegen een uitstekende prijs en een verlaging van de integrale kosten.

meer over...