BINNENKORT LEVERBAAR: NORTON TRUNKING SYSTEM (NTS)

Door Norton
22 september 2022
author-image

Norton introduceert het nieuwe NTS trunking systeem. Ontworpen rond de laatste LED technologie en zeer eenvoudig te monteren door het beperkt aantal componenten. Uitstekende lichttechnische specificaties, repairable, circulariteit én een perfecte TCO.

Nog beter licht

Bij de NTS wordt gebruik gemaakt van een verder geoptimaliseerde lenstechnologie voor nog betere verlichting van de werkplek. De NTS lichtlijn heeft een fraaie compacte vormgeving voor de ideale combinatie van functionaliteit en optisch comfort. De lichtsterkte kan tijdens de montage eenvoudig worden ingesteld of aangepast op het gewenste lichtniveau en is flexibel instelbaar bij een smart lighting uitvoering. 

Het fraaie, unieke en flexibele design maakt de NTS toepasbaar in zeer diverse omgevingen: denk aan warehousing en industrie, maar ook retail en algemene ruimtes.

NORTON NTS: duurzaam concept

-       tot 70% energiebesparing
-       de beste led- en drivertechnologie
-       voldoet aan alle rendements- en levensduureisen
-       razendsnelle en eenvoudige montage dankzij o.a. langere lengtes
-       geoptimaliseerde verpakking
-       minimale handling- en afvoerkosten op de bouwplaats
-       optimale investering

Nu te zien op de TU Boot

De NTS wordt binnenkort toegevoegd aan het Norton lichtlijnprogramma waartoe ook het breed toegepaste NLS systeem behoort en zal dan uit voorraad leverbaar zijn. Wilt u alvast meer weten over de NTS, bezoek dan de stand van Norton op de TU boot voor een sneak preview!

Uiteraard kunnen de lichtadviseurs en -specialisten van Norton samen met de Technische Unie alvast een lichtplan maken voor uw project. Informeer bij hen naar de mogelijkheden.

Norton lichtlijnoplossingen

Norton investeert continu in haar lichtlijnoplossingen om altijd de laatste en beste lichttechniek te integreren. Bespaar nu tot 70% energie met de duurzame lichtlijnoplossingen van Norton voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, tegen een uitstekende prijs en een verlaging van de integrale kosten.

meer over...