ONLINE ADVERTISING (ZILVER)

Zakelijke klanten oriënteren zich steeds  vaker op het internet voor zij overgaan tot aankopen. Online vindbaarheid in zoekmachines is om die reden steeds  belangrijker. Het Online advertising zilverpakket van Technische Unie omvat een advertentie in Google inclusief een landingspagina op technischeunie.nl.

Op de landingspagina is ruimte voor een korte tekst en maximaal zes producten. De advertentie en de landingspagina worden op elkaar afgestemd, voor maximaal resultaat, en in overleg met u ontwikkeld. Na afloop van de periode waarin geadverteerd wordt, ontvangt u een beknopte rapportage.

 

Kenmerken

Doelgroep:       Afhankelijk van de campagne
Doelstelling:     Conversie
Berei                  Afhankelijk van doelstelling en                                zoekvolume in Google    
Frequentie        Vooraf afgestemd en/of                                totdat het volledige budget                                besteed is

Mogelijkheden:     Op basis van het briefings-
                                    document ontvangt u een                                     voorstel voor advertentie en                                     landingspagina

Aanleverspecificaties

Gericht op verkoop met korte teksten en ingangen naar producten

Boodschap: max. 300 karakters
6x artikelnaam en TU artikelnummer

Voor elke landingspagina moet er een headerbeeld aangeleverd worden. Dit beeld komt bovenaan de pagina te staan. Graag zo groot mogelijk. Liggend beeld heeft sterk de voorkeur. Rustig beeld, geen tekst en geen logo’s in het beeld. 

Beelden kunnen per e-mail aangeleverd worden bij uw contactpersoon.