MAATWERK

Themacampagnes

Binnen Technische Unie staan een aantal thema’s centraal, zoals Smart en Duurzaamheid. Er is een campagneplanning met een thema uitgewerkt per periode. Dit biedt voor u mogelijkheden om samen met ons de markt op te gaan. Lees meer.

Omnichannel campagnes

Door intensief samen te werken aan een omnichannel campagne versterken we elkaars merk, ons partnerschap en behalen we het beste bereik binnen de doelgroep. 

In dit maatwerktraject beginnen we met het bespreken van de doelstellingen en het bepalen van de uitgangspunten. Lees meer.

Online advertising

Voordat een klant tot een aankoop overgaat, doorloopt hij online verschillende fases. Bij elke fase van deze klantreis zetten we andere middelen in om de klant te bereiken. Een online campagne is een maatwerktraject. Lees meer.

Merkpagina basis

Een basis merkpagina is uw digitale knooppunt op het nieuwe inspiratieplatform van Technische Unie. Dit platform heeft een moderne styling, is mobile first opgezet en biedt volop ruimte voor tekst, beeld en video. Lees meer.

Merkpagina maatwerk

Een maatwerk merkpagina is uw digitale knooppunt op het nieuwe inspiratieplatform van Technische Unie. Dit platform heeft een moderne styling, is mobile first opgezet en biedt volop ruimte voor tekst, beeld en video. Lees meer.

Mogelijkmakers keuze-campagne

Technische Unie – De Mogelijkmakers. Vanuit die positieve, activerende slogan organiseren we enkele malen per jaar campagnes rondom specifieke thema’s, zoals duurzaamheid of licht. Lees meer.

Inspiratiecentra

Op centraal gelegen locaties in het land heeft Technische Unie ruim opgezette inspiratiecentra ingericht: 
-    Utrecht (Smart & Verlichting)
-    Eindhoven (Smart Industrie & Duurzaamheid)
-    Zwolle (Duurzaamheid)    
Lees meer.