Technoscoop

Het productmagazine Technoscoop is toonaangevend in de installatiebranche. Zo wordt het door lezers gewaardeerd met een 8+ en staat het in de top 5 van meest gelezen vakbladen voor de E- en W-installateur. (bron: Bouwkennis communicatiemonitor 2021)

In Technoscoop informeren we onze klanten over innovaties en noviteiten, technieken, trends, assortimentsuitbreidingen, wet- en regelgeving en onze dienstverlening. Lees meer.

Toppers

Toppers is dé actiefolder voor de lokale installateurs. In Toppers kunt u bestaande én nieuwe producten bij uw doelgroep onder de aandacht brengen.

De afmeting van de acties in de folder beginnen vanaf 1/4e pagina. Voor het lees- en zoekgemak verdelen we de aanbiedingen onder in productgroepen. Alle acties plaatsen we daarnaast kosteloos op de actieomgeving op onze website. Daar vindt u ook een interactieve PDF van de folder. Lees meer.

Select

In Select staan productaanbiedingen en advertenties van leveranciers in consumentengoederen, gereedschap, veiligheidsproducten en bevestigingsmateriaal. De productaanbiedingen plaatsen we in de huisstijl van Select. Advertenties kunt u in uw eigen huisstijl aanleveren.

Select verschijnt maandelijks. Het blad valt tegelijkertijd met Toppers, maar wordt naar een bredere doelgroep verstuurd.  Lees meer.

SanitairID

SanitairID is een magazine waarmee we showroomhouders, interieurarchitecten, stylisten en installateurs willen inspireren op het gebied van sanitair.

In het magazine, dat twee keer per jaar uitkomt, besteden we aandacht aan technische innovaties, noviteiten en sanitairnieuws in de breedste zin van het woord. We bieden u de mogelijkheid om in SanitairID te adverteren door middel van een advertorial die aansluit bij de thema’s van het blad. Lees meer.