VERKOOP & EVENEMENTEN

Verkoop en evenementen

Hoe kan de installateur of industriele klant slim en duurzaam bouwen en ondernemen? Hoe maken we productieprocessen nóg efficiënter? Technische Unie maakt het graag samen met u mogelijk. Voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden nodigen wij u uit op de TU Boot of in een van de inspiratiecentra van Technische Unie. 

Inspiratiecentrum Smart Industry - Eindhoven

Om concurrenrend te zijn en blijven, maken steeds meer industriele bedrijven de stap naar slimme technieken en slimme fabrieken. Wat daar allemaal bij komt kijken, laat Technische Unie zien in het Inspiratiecentrum in Eindhoven.

Lees meer

 

 

ICE

Inspiratiecentrum Smart Building - Utrecht

Hoe regel je het klimaat in gebouwen optimaal en duurzaam? Hoe beveilig je gebouwen met de meest moderne technieken? Wat is er allemaal mogelijk op het gebied van energiezuinige verlichting? Het Inspiratiecentrum Smart Building in Utrecht laat zien welke oplossingen er zijn voor retail, zorg, hotels, kantoren en scholen.

Lees meer

 

 

ICU

Inspiratiecentrum Duurzaamheid - Zwolle

Inspiratiecentrum Duurzaamheid biedt een overzicht van oplossingen op het gebied van het verduurzamen van gebouwen – zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw – en helpt klanten bij het ontwikkelen van duurzame maatwerkoplossingen voor opdrachtgevers.

Lees meer

 

 

IDZ

TU Boot

De TU Boot is een begrip in de installatiewereld; een varende beurs met aan boord totaalconcepten, innovaties, noviteiten, diensten, demonstraties en presentaties. De boot vaart door het hele land en verbindt E aan W, producten aan oplossingen en leveranciers aan klanten.

Lees meer

 

 

 

TU boot